Curs d'art contemporani a propòsit de l'obra de Portabella

Els dies 30 i 31 de gener, organitzat pel KRTU i la Càtedra d'Art i Cultura Contemporanis de la Universitat de Girona, es va celebrar el curs El cinema després de la fi de l'art. A propòsit de l'obra de Pere Portabella, a l'Auditori Narcís Monturiol de Figueres.

Les diferents ponències van anar a càrrec d'Inma Merino, Santos Zunzunegui, Rubén Hernández, Jaime Pena, Jordi Balló, Esteve Riambau i Manuel Guerrero. Després de cadascuna de les intervencions es van realitzar debats entre els ponents, els assistents al curs i el propi Pere Portabella.

El curs forma part del projecte docent del Màster de Comunicació i Crítica d'Art de la Universitat de Girona.

Imatges a: http://www.youtube.com/watch?v=HBwsy1UE6z4&feature=related

Tornar