Miró-Portabella. Poètica i transgressió.

Del 19 de desembre del 2009 al 5 abril 2010 té lloc a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma de Mallorca l'exposició "Miró-Portabella. Política i transgressió".
L'exposició utilitza com a fil conductor els curtmetratges que Pere Portabella va dedicar a diferents vessants del treball de Joan Miró, com és ara la forja (Miró la forja, 1973), el tapís (Miró Tapís, 1973), l'acció creativa efímera (Miró l'Altre, 1969); o bé el compromís polític que es manifesta en els dos creadors, com una rebel.lió estètica més que directament política (Aidez l'Espagne, 1969).
Com a activitats paral.leles, durant el mes de febrer es projectaran les pel.lícules de Portabella Vampir-Cuadecuc, Pont de Varsòvia, Die Stille vor Bach, Umbracle i Mudanza a la Casa de Cultura Sa Nostra de Palma de Mallorca.

Tornar