L'obra de Pere Portabella protagonista de març a la revista Caimán

Entorn a la figura de Portabella, Caimán publica un conjunt de textos que repassen les diferents etapes de la seva obra i una extensa conversa amb el cineasta.

"L'aparició d'un important pack DVD que recull la filmografia completa del cineasta català Pere Portabella coincideix amb la presentació d'un nou muntatge de "Lejos de los árboles" (Jacinto Esteva), realitzat ara pel propi Portabella, i amb la posada en circulació de la nova pel·lícula que ha produït, La fotògrafa, de Fernando Baños. Una ocasió única, en definitiva, per reivindicar el seu treball i la seva aportació decisiva a la història del cinema espanyol. Entorn de la seva figura publiquem un conjunt de textos que aborden les diferents etapes de la seva obra i una extensa conversa que hem mantingut amb ell. Aquest ampli dossier inclou un important article que va escriure en el seu moment Eugenio Trías (recentment desaparegut) entorn a Die Stille vor Bach i també un text de l'igualment prestigiós filòsof José Luis Pardo" .

Caimán, núm. 14 (març 2013)

http://www.caimanediciones.es/

Tornar