Informe General II als cinemes i online

El 5 de febrer es va estrenar a l'estat espanyol la nova película de Pere Portabella, “Informe General II. El Nuevo Rapto de Europa”.


Arrel d'una trobada entre intel·lectuals i moviments socials per debatre un nou projecte europeu celebrada al Museu Reina Sofia el 2014, la pel·lícula presenta una complexa trama de plataformes ciutadanes, institucions en reinvenció i processos socials canviants. "Informe general II" defensa la funció de la cultura com a espai per interrogar el present i el paper del museu com a Institució pública, en la seva condició d'espai de dissensió i imaginació crítica des de la qual pensar quins són els nostres "relats" , heretats i propers, i quin tipus de subjecte pot apropiar-se d'aquestes narracions i projectar-les cap al futur. La ciència, els col·lectius ciutadans, els moviments de base i les xarxes complementen la institució cultural, dibuixant un panorama d'incertesa que la pel·lícula de Portabella mostra i, alhora, qüestiona.

Projeccions de la pel·lícula actualment: http://informegeneral2.com/cat/news

A més, la pel·lícula també es troba disponible a la plataforma web Filmin, on podreu trobar-la per al seu visionat online: https://www.filmin.es/pelicula/informe-general-ii-el-nuevo-rapto-de-europa

Per a més informació, podeu veure la web oficial de la pel·lícula, registrar-vos en el nostre butlletí de notícies i seguir-nos a les xarxes socials de la pel·lícula:

+ Website: www.informegeneral2.com

+ Twitter: @informegeneral2

+ Facebook: /informegeneral2


Si esteu interessats en organitzar noves passades, podeu contactar amb nosaltres a produccio@films59.com

Tornar