Recents llançaments de “Vampir – Cuadecuc”

Darrerament han aparegut arreu del món diverses edicions en DVD, Bluray i VOD de “Vampir-Cuadecuc”, considerada per a molts com una obra clau de la història del cinema, filmada per Pere Portabella el 1970 durant el rodatge de la pel.lícula de Jesús Franco “El Conde Drácula”, portagonitzada per Christopher Lee i Soledad Miranda.

"Vampir", un artefacte inclassificable que deconstrueix les convencions representatives del cinema narratiu sumint l’espectador en una experiència radical, es va rodar en un marc de producció completament alternativa i compromesa (alegal, en plena oposició als requeriments administratius del règim, i rodada amb un equip de baix cost, negatiu caducat i negatiu de so). En paraules del crític nord-americà Jonathan Rosenbaum, es tracta de la "pel·lícula més original al festival de Cannes i la més sofisticada en la seva audaç modernitat. Una de les més belles pel·lícules que s'han fet mai sobre qualsevol cosa".

Ediciones disponibles:

UK & Irlanda: DVD/BR editat per Second Run

US & Canada: VoD a Grasshopper Film

França; Bèlgica, Suïssa: DVD editat per Blaq Out

França; Bèlgica, Suïssa: VoD a Universciné

Espanya: DVD editat per Cameo

Espanya: VoD a Filmin

Per a més informació, podeu seguir-nos a través de les nostres xarxes socials:

www.facebook.com/pereportabella.films59

www.twitter.com/pereportabella

Tornar