Retrospectiva a la Cinemateca Portuguesa

La Cinemateca Portuguesa, una de les filmoteques més reputades a nivell internacional, dedica aquest mes de març una complerta retrospectiva al cineasta cineasta i polifacètic agitador català Pere Portabella.

La retrospectiva comptarà amb un total de 21 pel.lícules - entre les que es trobem les fonamentals "Vampir-Cuadecuc", "Umbracle" o el seu darrer film "Informe general II"- i 7 títols de diversos autors formant d'una "Carta Blanca" seleccionada pel propi Portabella.

Pere Portabella presentarà algunes de les seves pel.lícules en sessions especials i participarà en diversos col.loquis en companyia d'Esteve Riambau, director de la Filmotea de Catalunya, i de l'escriptor i filòsof Josep Ramoneda.

Més informació:

http://www.cinemateca.pt/programacao.aspx?id=9200&ciclo=791

Tornar